Галущенко Герман Валерійович - Керівництво | Енергоатом : Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому».. Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року. Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах. Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому».

Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах. Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року.

PEP: Профіль: Галущенко Герман Валерійович, ДП НАЕК ...
PEP: Профіль: Галущенко Герман Валерійович, ДП НАЕК ... from pep.org.ua
Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах. Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року.

Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому».

Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах. Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року.

Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року. Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах.

PEP: Профіль: Галущенко Герман Валерійович, ДП НАЕК ...
PEP: Профіль: Галущенко Герман Валерійович, ДП НАЕК ... from pep.org.ua
Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах. Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року. Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра.

Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року.

Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах. Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року.

Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року. Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах.

Керівництво | Енергоатом
Керівництво | Енергоатом from www.energoatom.com.ua
Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра. Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року. Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах.

Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах.

Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому». Досвід германа галущенко включає роботу на керівних посадах у центральних органах. Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року. Досьє, факти з біографії, політична вага і карʼєра.

Міністром енергетики може стати віцепрезидент «енергоатому» герман галущенко. Галущенко був призначений на посаду віцепрезидента енергоатому в травні 2020 року.